Enkele post bekijken
  #2  
Oud 11th June 2008, 00:51
Véronique.Geudens Véronique.Geudens is offline
Registered User
 
Geregistreerd op: Sep 2006
Locatie: Vorselaar
Posts: 248
Zelf meegemaakt!

Hehe dit doet mij denken aan mijn jaren dat ik in het middelbaar schoolliep! (Wow hoor mij bezig, precies of ik al oud ben )

Ik ben 6 jaar lang naar Regina Pacis geweest in Hove, daar moesten de meisjes vanaf de start van het schooljaar tot aan de herfstvakantie met de uniformrok rondlopen en vanaf de herfstvakantie tot aan de paasvakantie mochten we een lange broek dragen, vanaf de paasvakantie tot en met het einde van het schooljaar was die uniformrok terug verplicht!
Op een zeker moment wilden de meisjes in de barre koude periodes niet bevriezen in die blote benen en zijn gaan ijveren om ook een lange broek te mogen dragen tijdens heel het jaar door!

Wel toen ik in het tweede jaar zat, is er afgesproken geweest vanuit de hogere jaren dat de volgende dag alle meisjes in lange broek naar school gingen komen en dat de jongens in de uniformrok naar school gingen komen!
Dit gaf een ludiek gezicht, hiermee hebben ze zelfs de krant gehaald en dit heeft ook effect gehad bij de directie.
Zij hebben nog diezelfde week een brief meegegeven met alle studenten voor de ouders waarin de ouders een soorrt van vragenlijst moesten invullen omtrent de uniformrok en het hele uniformreglement! Wel nog datzelfde jaar is er beslist dat meisjes het hele jaar door een broek mochten dragen!

Hoera het was ons gelukt en nu nog steeds mogen de meisjes daar een lange broek dragen wanneer ze het willen!
Met citaat antwoorden