![]() |
|
![]() |
|
Onderwerp Opties | Stem op Onderwerp | Weergave Modus |
|
#1
|
|||
|
|||
Ik begrijp jou redenatie wel Alexandra.. Maar anderzijds, personeelskosten is vaak voor een zaakvoerder het grootste probleem. We zitten nog steeds in crisis, alles kost voortaan geld, je moet je prijzen opkrikken, maar mensen blijven ook meer en meer weg, omdat het leven 'te duur' is.
Het is inderdaad niet meer dan normaal dat je dubbel betaald wordt op zo'n avond, maar als je als zaakvoerder geen winst maakt op zo'n avond, mede door de hoge loonkosten, dan is het ook moeilijk geschikt personeel te vinden. Ik vrees dat deze problematiek niet snel zal veranderen. |
#2
|
|||
|
|||
De horeca heeft het momenteel heel moeilijk in België!
De bierprijzen blijven stijgen, het leven wordt inderdaad ook alsmaar duurder, en er zijn tegenwoordig zoveel regeltjes die je als horeca-uitbater moet naleven dat je na de openingsuren van het café of restaurant nog een hele tijd bezig bent om alle administratie (zoals de BTW) in orde te brengen. Ik werk zelf ook in een horecazaak als bijverdienste, en je merkt het ook hard dat mensen tegenwoordig veel liever thuis blijven. |