![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
Hier kan je wat meer info vinden over de black box:
http://www.standaard.be/artikel/det...121018_00339232 Citaat:
Bewijzen dergelijke cijfers niet dat de invoering van zo'n blackbox geen goed idee is? Oké, er is veel zwartwerk in de horeca, maar als je kijkt naar de hoge loonkosten, dan blijkt dit vaak een pure noodzaak. Bovendien is er nu al zo veel controle op zwartwerk. |
#2
|
|||
|
|||
Mening:
Beste mensen, bedenk wel dat de maatschappij al betaald voor dit zwartwerk. Als iedereen (en dit is een Utopie maar dat hoort dan weer bij onze nieuwe schoolnaam) 'int wit' zou werken zouden onze veel te hoge belastingen eindelijk FORS dalen. Waarom mogen ze in de Horeca wel zwartwerken en niet in 'den Bouw'? Ik vind het intriest dat de horeca openlijk zegt dat ze moeten kunnen zwart werken! Als we belastinggeld betalen dient dit geld voor wegen en infrastructuur, scholen,... Waarom moeten mensen die in de horeca werken hier geen bijdrage toe doen en andere werknemers/werkgevers wel??? Voor mij is dit weer huilen met een grote pet op!
__________________
“He who asks a question is a fool for five minutes; he who does not ask a question remains a fool forever” |